İSTANBUL / BAĞCILAR - Karacaoğlan İlkokulu

Mrt

Sahil Güvenlik TCSG-12 Komutanlığı (Bakırköy/İstanbul) tarafından Karacaoğlan İlkokulunda Geleceğin Denizcilerini Bilgilendirme etkinlikleri icra edildi.Sahil Güvenlik Komutanlığımıza bu çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferini büyük bir coşkuyla kutladık ve başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bu aziz vatan için kanlarını canlarını vermiş tüm şehitlerimizi rahmetle andık.Şairin dediği gibi bir destandır Çanakkale.Bu destanı yazan Türk Milleti Dünya durdukca da ha nice destanlar yazmaya devam edecektir.Bu cennet vatan için kanlarını canlarını vermiş aziz şehitlerimiz emanetiniz emanetimizdir.Emanetinize kanımız ve canımız pahasına sahip çıkacağımıza söz veriyoruz ve hep birlikte dioruz ki;Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?Şüheda fışkıracak, toprağı sıksan şüheda.Canı, cananı, bütün varımı alsın da Hüda,Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.Aziz şehitlerimiz ruhunuz şaad olsun.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulünün 103. Yılı ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü etkinliği düzenlenerek hem istiklal marşımızın kabulünü coşkuyla kutladık hem de İstiklal Marşımızı yazan ve onu milletimize armağan eden değerli büyüğümüz Mehmet Akif ERSOY'u rahmetle andık.Onun deyimi ile hep birlikte diyoruz ki;''Allah bu millete bir da da istiklal marşı yazdırtmasın''

Kas

Cumhuriyetimizin kurucucusu başkomutan ,başöğretmen,önderimiz  ve da ha nice güzel sıfatlarla anabileceğimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 85. yılında onu saygı ,sevgi ve rahmetle andık .Onun nice güzel sözlerinden birine atıfta bulunarak'' Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir.''Bizlerde diyoruz ki; sizi anlıyor ve hissediyoruz emanetiniz emanetimizdir.Ruhun şad olsun.

Kas

Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da büyük bir coşku ile kutladık.Nice yüzyıllara Türk Milletine yaraşır bir çekilde ulaşmak azmimiz hiç eksilmesin.

Ekm

OKULUMUZ 3. SINIFLAR 4 EKİM HAYVNLARI KORUMA GÜNÜ KAPSAMINDA HAYVAN GÖLGELERİ ETKİNLİĞİ YAPTI.